beta

TUDelft maakt de beste racefiets van de hele wereld

TUDelft maakt 'de beste racefiets van de hele wereld'

Aan de TUDelft is afgelopen maand 'de beste racefiets van de wereld' ontwikkeld. Althans, dat zou hij moeten zijn. In de praktijk moet dit super-geoptimaliseerde, doorgerekende lichtgewicht carbon-frame zich deze zomer gaan bewijzen.

De racefiets is gepresenteerd door Kasper Snijder van Infinious en zal ook gebruikt worden om de Alpe d'Huez in Frankrijk te beklimmen om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Bekijk hieronder een filmpje waarin het carbon frame uitgelegd wordt. Lees het volledige artikel op de TUDelft weblog.

 

50 km Breda Baarle Hertog 14-03 Noord-Brabant
53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland