beta

Disclaimer

Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks de zorg en nauwkeurigheid waarmee de informatie wordt samengesteld, kan dit materiaal informatie bevatten die incorrect en/of incompleet is. Grootverzet.nl of haar eigenaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de directe of indirecte schade die een gevolg is van het gebruik van de informatie van deze website.

Privacy
Wij verzamelen geen persoonsgegevens tenzij u dat zelf aangeeft. Persoonsgegevens op deze site worden vertrouwelijk behandeld en zullen nooit zonder toestemming van de persoon aan derden verstrekt worden. De site voorziet in opties om bepaalde informatie te verbergen voor niet leden. Bij toekomstige uitbreidingen zal hier ook rekening mee gehouden worden zodat wij de privacy van gebruikers zo goed mogelijk kunnen waarborgen.

Copyrights
Gegevens (tracks, profielen, foto's etc.) welke door gebruikers worden geplaatst op de site blijven eigendom van de gebruiker en kunnen te alle tijden door de gebruiker verwijderd worden. Overig materiaal is eigendom van Grootverzet.nl.

50 km Breda Baarle Hertog 14-03 Noord-Brabant
53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland