beta

Hulp bij het toevoegen van een track

Als je een track wilt toevoegen moet deze eerst beschikbaar zijn in je Google Mijn Maps. Je hebt dus een in ieder geval een google account nodig waar je de gereden route in een zogenaamde 'Mijn map' kan opslaan. Momenteel worden de volgende apps ondersteund:

iPhone - Cyclemeter

Voor de iphone raden wij Cyclemeter aan. Met deze iphone app kun je via email de track naar jezelf mailen. De url die je vervolgens moet invullen moet er dan ongeveer zo uitzien:

http://maps.google.com/?q=http://share.abvio.com/32b5/3bfc/4bc7/0fd2/Cyclemeter-Cycle-20100420-1852.kml

Android - MyTracks

Voor android raden we MyTracks aan van Google. Daarmee kun je gemakkelijk met 1 druk op de knop een gereden rondje versturen naar je Google Maps.

Als je nu zover bent dat je de route in je Google Maps hebt staan hoef je enkel de track URL toe te voegen en in het veld 'google mijn maps url'.

Dat kan heel makkelijk door de url vanuit Google Maps te kopieren, zie onderstaande screenshot. Vervolgens zal de website zelf de rest doen en als het goed is de gereden track op je scherm verschijnen. Mocht dat niet zo zijn neem dan alsjeblieft contact op zodat wij het kunnen fixen!

instructies

Reacties

u gebruik van de nieuwe functie voor dit gmap

Ik wou een track toevoegen, maar alleen het tweede deel kwam over, overigens ook nog eens met een raar laag gemiddelde. Eerder na de export was de hele rit wel te zien in mijn browser op basis van dezelfde gegenereerde url, na upload naar grootverzet bleef daar dus de helft van over. Enig idee? Ik heb halverwege wel gepauzeerd en de app ook. App = cyclemeter

de datum is niet juist en kan ik ook niet veranderen??

kaartjes verschijnen niet bij track url?? nu 2 routes geprobeeerd maar helaas

Mijn route komt er wel op te staan, alleen de kilometers worden niet gezien en de gemiddelde snelheid is erg laag.
Komt het misschien doordat er een paar keer gestopt is en cyclometer gepauzeerd is en dan weer aangezet?
Hier de url: http://maps.google.com/?q=http://share.abvio.com/aca9/65a1/4d8f/8...

Bij mijn route zie je het kaartje en de gereden kilometers niet, de gemiddelde snelheid staat er wel in.

53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland
59 km 17-08 Baarle Nassau Noord-Brabant