beta

Van Garmin naar Google maps nog te bewerken?

Ik heb al mijn garmin edge activity's omgezet naar Google maps links en op me account gezet. Nu is mijn gemiddelde snelheid en datum van de rit verdwenen. Is dit op een manier er nog bij te zetten op deze site of kan je daar niks meer aan doen? Ik heb bij elke rit wel de link naar mijn garmin connect site alleen is toch leuk als het hier ook direct te zien is? Iemand die hier meer over weet?

Sportieve groet Richard Koorn

Reacties

Ja ik weet wat je bedoeld, heb inderdaad al vaker ritten bekeken via google earth. Dat is ook het probleem niet. Alleen om je ritten op deze site te zetten moet je bestanden omzetten en dan verlies je je gegevens. Kijk maar, probeer maar eens een rit van je Garmin hier tussen jou tracks te zetten, ben benieuwd. Ik zie wel wanneer je je eerste track hierop heb gezet of het lukt.

Sportieve groet Richard

Even met trainingcenter..
Je selecteerd de gereden route in activiteiten, dan ga je naar beeld en de laatste regel in de pulldown is ................openen in google earth.
en klaar.
Met garmin connect gaat dat ongeveeer het zelfde.

Giancarlo Matarazzi

Klopt ik gebruik die programma's ook. Me vader ook en die liet het me laatst ook zien hoe je in google eart en streetview je route kan zien. Alleen hier moet je je route via google map importeren toch? En als je naar zo'n bestand omzet behoudt hij het niet.

Ik doe het heel anders, ik heb een garmin edge 800, gebruik trainingcenter en garminconnect.
Beide doe het net iets anders maar geven goede schema's en routeoverzichten.
In trainicenter en Garmin Connect kan je de route weergeven in google earth en zelfs steetmap.

Ook leuk om je route virtueel na te rijden.
Je data blijft dam altijd behouden.

Oke vandaar, ik had al op meerdere manier geprobeerd om ze vanuit garmin te exporteren en te importeren in maps alleen telkens raakte ik die gegevens kwijt.

Bedankt voor het bewerkbaar maken, zo kan ik me gegevens helemaal up to date houden! Hartstikke bedant!

Sportieve groet Richard

Klopt!

Die gemiddelde snelheid wordt automatisch berekend bij mytracks en cyclemeter tracks maar bij een import vanuit Garmin lukt dat niet zo makkelijk.

Wat ik even heb gedaan is het veld gemiddelde snelheid en datum bewerkbaar maken zodat je daar zelf correcties kan aangeven indien het dus niet goed gaat.
(de datum waarop gereden wordt, wordt ook niet altijd goed meegenomen namelijk)

50 km Breda Baarle Hertog 14-03 Noord-Brabant
53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland