beta

iphone bezitters: welke app is het beste

Als je een iphone bezit, welke app is dan het beste (vergelijkbaar met mytracks voor Android) zodat ik de site daarop kan aanvullen, zie ook:
http://grootverzet.nl/hoe-werkt-het

Reacties

I used to be very pleased to find this web-site.I needed to thanks in your time for this glorious read!! I positively enjoying each little little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post.
Cialis Soft nonconsummation Elavil or trileptal comparison infantum Generic Klonopin stagnate Klonopin patch gastritis

Carisoprodol marmoset simultaneous Generic Cialis introduction spiciness Buy Ambien tithe jingoism Vicodin meconic pearly

Geen probleem,ik heb het apparaat in een extra zakje met rits achterop. Dan zit er verder niks 'tussen', zoals eterij en plaksetje, wat ontvangst zou kunnen belemmeren. App starten, nieuwe route en dan kan het scherm met 1 druk op de uitknop uit. App blijft gewoon draaien.

Over dat laatste - dat is in principe wel een pricacy issue. Hoewel het inderdaad in principe je eigen verantwoordelijkheid is, maar ik zit wel te denken aan een extra optie zodat je kan aangeven dat hij de eerste en laatste kilometer van je rondje afhaalt ofzo, mocht je vergeten zijn om hem uit te zetten voordat je helemaal thuis bent.

Ik heb vorige week de aangeschafte Tigra Bikemount getest. Doet wat-ie moet doen, maar je hebt wel wat meer aan de fiets hangen. De houder blijft goed zitten, kan landscape en portrait, en lijkt regen te kunnen tegenhouden. Wat wel aan de hand is: als je dan toch je iphone in dat ding hebt, wil je er ook op zien hoe hard je gaat. Daarvoor moet de iphone aanstaan en dat gaat natuurlijk heel hard met de batterij, temeer daar er een extra schermpje tussenzit (bedienen gaat met een beetje extra druk prima) en er met mooi weer ook nog flink wat brightness extra bij moet wil je je prestaties live willen volgen. Als houder geslaagd, maar de iphone in de achterzak en kijken naar het lidl-tellertje is batterijvriendelijker. Verder valt me op dat als je je tracks publiceert, iedereen wel vrij ongeveer weet waar iemand woont met een iphone en een strakke fiets. Druk de start en stop functie dus niet pal voor de deur in.

Zie mijn eerdere post onder windows mobile: de ipaq gaat naar de schroothoop (of nog belangstelling?) en er is een iphone naar binnen gefietst. Ook maar meteen een houder voor op het stuur besteld (Tigra Bike Mount), hiervan zsm een recensie inclusief een route. Beloofd.

Gefixt!
De coordinaten stonden er 2x in bij een cyclemeter kml bestand. Vandaar.

Uploaden gaat nu inderdaad, maar hij doet rare dingen met de data...

Ook een KML url van share.abvio.com (Cyclemeter) wordt nu ondersteund!

Een track toevoegen vanuit cyclometer werkt nu nog even niet, maar wordt aan gewerkt.

Cyclemeter idd!

Ik zou zeggen Cyclemeter voor de iPhone: http://www.abvio.com/cyclemeter/ Groet, Guido

50 km Breda Baarle Hertog 14-03 Noord-Brabant
53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland