beta

A'dam - Vinkeveen - Abcoude - A'dam

Javascript is required to view this map.
Door:gvda
Gereden op:15/07/2010
Totale afstand:62.68 km
Tijd (moving):2:16:25
Gemiddelde snelheid:27.57 km/h
Track in KML format:Download KML

Tegen het einde van dit vaste trainingsrondje fietste ik een man op een Van Tuyl voorbij. Hij had een t-shirt aan met Italiaanse tekst achterop en droeg een geel wielerpetje van Pinarello. Hij pikte aan in mijn wiel en aangezien het nogal stormachtig waaide en we wind mee hadden reden we op de grote plaat flink hard door.

Tot twee keer toe kwam hij echter langszij en keek vol belangstelling naar mijn GIOS. Uiteindelijk vroeg hij mij of dit soms een Italiaanse fiets was, waarop ik hem antwoordde dat het merk afkomstig was uit Turijn. Hij - een Sicilliaan die al twaalf jaar in Nederland woonde vernam ik even later - had er nog nooit van gehoord...

Hij vroeg me voorts wat een los New A-90 frame kostte waarop ik antwoordde dat mijn frame sinds dit jaar niet langer in productie is. Hij was zelf op zoek naar een nieuw frame en was erg gecharmeerd van mijn fiets. Ik heb hem doorverwezen naar www.giostorino.it. Maar een mooier compliment dan van een Italiaan kun je voor je rasechte Italiaan niet krijgen, toch?

Gezelschap: 
Solo
Windkracht: 
4-5
Windrichting: 
Zuid-West
50 km Breda Baarle Hertog 14-03 Noord-Brabant
53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland