beta

Training 21/02/11

Javascript is required to view this map.
Door:gvda
Gereden op:21/02/2011
Totale afstand:36.82 km
Tijd (moving):1:21:01
Gemiddelde snelheid:27.27 km/h
Track in KML format:Download KML

-2 graden

Gezelschap: 
Solo
Windkracht: 
3-4
Windrichting: 
Zuid-Oost

Reacties

Ik ben net verhuisd, woon in Zuid, vlak langs je trainingsroute. Ik ben op zoek naar een lekker trainings rondje/maatje. Ik zie dat je een vergelijkbare gemiddelde snelheid rijdt. Kan ik een keertje aanhaken?

Groet Thoas

Hallo Thoas,

Weet niet of ik een 'lekker trainingsmaatje' ben ;-) maar ik rijd dit rondje (als het weer meezit tenminste) meerwekelijks na mijn werk. Dat is meestal al vrij vroeg: vanaf vijf uur, soms echter ook al eerder. Vanwege die flexibiliteit en spontaniteit rijd ik het liefst alleen, dan hoef ik niet eerst vanalles af te spreken en/of te wachten op een medefietser. En wat betrreft mijn gemiddelde: dat ligt vaak een heel stuk hoger (boven de 31) maar ben momenteel nog aan het opbouwen... Kortom: als je me een keer tegenkomt (ik rijd op een blauwe GIOS, daar rijden er niet zoveel van) dan mag je natuurlijk rustig aanhaken - of me hard voorbij rijden - maar ik rijd normaal gesproken het liefst in m'n uppie (call me anti-social! ;-)

Maar wie weet komen we elkaar nog eens tegen daar. Succes met fietsen en bedankt voor je reactie,

Guido

PS: Het rondje is super eenvoudig: Amstel afrijden tot aan kruising (stoplichten). Daar links en op de eerstvolgende kruising meteen rechts. Ouderkerk inrijden, rechtdoor tot eerste kruising, rechts, bruggetje over en dan eerste rechts. Vervolgens alsmaar rechtsdoor, je rijdt dan de grote lus (Ronde Hoep) en je komt vanzelf weer terug in Ouderkerk, waarna je dezelfde route langs de Amstel terugrijdt. Succes!

dag Guido!

Jij ook hier? Aan je indrukwekkende trainingsschema kan ik bepaald niet tippen. De teller staat dit jaar nog maar op 300 km.

Enne, je bent wel een 'lekker trainingsmaatje' hoor (hoewel ik de laatste keer steentjes lag te happen op de Hoep). Kom een keer buurten in Haarlem!

Sjoerd

Heeeej Sjoerd!

Altijd fijn om dat weer eens van een ander te horen ;-) Enne... wat betreft die kilometers: je moet toch wat als je én geen directeur bent én geen kinderen hebt, nietwaar? Van die steentjes heb ik nog wel eens nachtmerries trouwens. Kijk op dat punt ('de uitrit van Sjoerd') nog altijd extra goed uit m'n doppen. Kom van 't voorjaar wel een keertje langs gefietst (bel/mail vantevoren wel even tegen die tijd), kunnen we samen nog een keer een toertje maken. Andersom: kom je een keer in de buurt met fietsen, geef een gil ok? De Ronde Hoep mist je!

Groeten, ook aan vrouw en kids,

G.-

PS: Ik heb er buiten ook nog maar een kleine 300 km opzitten dit jaar. Maar met de rollenbank erbij (waar ik geen data van heb) kom ik daar wel al ruimschoots overheen. Heb jij nog gespinned afgelopen winter?

Ach, die trainingsarbeid buiten is dan wel weer geruststellend. Spinnen probeer ik 2 keer per week, maar dat is nog maar 2 keer gelukt deze winter. Ik verheug me op het voorjaar! Tot spoedig -Sjoerd

50 km Breda Baarle Hertog 14-03 Noord-Brabant
53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland