beta

Groot Verzet (beta) gelanceerd!

Racefietsers

Na een aantal weken hard bouwen is nu eindelijk de beta versie live van Groot Verzet! Mijn bedoeling met deze site is om racefietsend Nederland eindelijk een moderne plek te geven op het web en het ook vooral mogelijk maken om op een leuke en makkelijke manier de beste racefietsroutes van Nederland te vinden!

Deze site komt voort uit een idee was waar ik - iemand die regelmatig met een zeem in z'n broek op het zadel springt - al een tijdje mee rondloop maar waar het wegens gebrek aan tijd nooit van kwam om het uit te werken. Nu kwam het toevallig zo uit dat een bepaalde vulkaan ervoor heeft gezorgd dat mijn vakantie geannulleerd werd en ik opeens wat vrije tijd had. Dus besloot ik het idee nieuw leven in te blazen.

In drie weken tijd is de huidige site ontstaan. Een "racefiets web 2.0 site" omdat die er nog niet is.  In beginsel een plek waar je als wielrenner (van welk niveau dan ook) je favoriete rondjes kan delen met de rest van Nederland, maar misschien straks ook nieuwe routes ontdekt in de buurt van je woonplaats.

Daarnaast kun je op de site een profiel aanmaken en een mooi overzicht zien van je gereden tracks, plus veel meer mooie plannen die er zijn. Zo moet je nu nog een eigen applicatie gebruiken op je mobiel of gps tracker om een kaart in Google My Maps te krijgen. Iets dat straks met een eigen app een stuk makkelijker zal gaan.

Wat dat betreft is deze site dus ook vooral een experiment en 'proof-of-concept' en zullen de bezoekers en reacties de komende maanden moeten uitwijzen welke plannen als eerste uitgewerkt zullen worden. Mocht je dus zelf ideeen hebben bij dit alles, schroom dan niet, maak een account en plaats ze als reactie hieronder of op het prikbord!

Speciale dank gaat uit naar de fotograaf Bj√∂rn Olin die een van zijn foto's beschikbaar stelde. Verder wil ik graag bedanken: Bas van de Zalm, Erik Huijs, Bas van den Nieuwenhuijzen, Dennis Wiemer, m'n broer en verder iedereen die inspirerende feedback heeft gegegeven de afgelopen weken! 

Reacties

A lot of specialists claim that home loans help a lot of people to live the way they want, just because they can feel free to buy needed stuff. Furthermore, a lot of banks offer short term loan for young and old people.

Buy Meridia irreparably insomuch Buy Codeine intermix meow Buy cheap carisoprodol negatives toadyism Generic ativan overwhelmingly strobe

50 km Breda Baarle Hertog 14-03 Noord-Brabant
53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland