beta

Verbeteringen en nieuwe overzichten

Fine tuning racefiets

Vandaag zijn een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd op de site. Zo is er een nieuwe pagina onder tracks om te zien welke rondjes er afgelopen week gereden zijn. Ook zie je nu standaard als datum bij je rondjes hoe lang geleden het was dat je ze reed. (stukje motivatie ;)

De nieuwe pagina kun je ook als tabje terugvinden onder 'tracks'. Verder zijn er 'achter de schermen' wat technische zaken verbeterd waardoor je nu wel goed kan sorteren op de verschillende data in je gereden rondjes (afstand, gemiddelde, datum) etc.

De volgende grote uitbreiding is het doorvoeren van de mogelijkheid om GPX routes te uploaden en delen. We hopen dat rond het pinksterweekend klaar te hebben, hopelijk is het dan ook eindelijk wat lekkerder fietsweer! ;)

Reacties

Mag de totaal gereden afstand terug in de tabel?

Thanks! :-)

Vanavond staan er nog verbeteringen en bugfixes op het programma!

Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor de totale kilometerstand bij rondjes nu zou moeten blijven kloppen. We houden het in de gaten!

50 km Breda Baarle Hertog 14-03 Noord-Brabant
53 km Ardennen Buitenland
50 km 16-10 Alphen Noord-Brabant
32 km Bloemenriviera Buitenland
43 km Mont ventoux Buitenland